Založ si blog

Pseudobojovníci

Normálne mi je z toho zle. Z čoho? Z obrazu tejto spoločnosti. Neviem, jednoducho neviem pochopiť, prečo je v tejto krajine toľko netolerantnosti. Jednoducho je zlé byť iný. Všetkým je jedno aký človek je. Nezáleží na jeho charaktere a osobnosti. Prosto musíš kráčať z davom a každému je jedno kam ten dav smeruje a všetci tí, ktorí sa snažia niečo zmeniť a bojovať za svoje práva sú odsudzovaný, davom udupaní a zatratený.

Zarazili ma názory na tému zachovania tradičnej rodiny. Podľa mňa nebojujú za tradičnú rodinu ale šíria nenávistné myšlienky a pľujú jed na všetkých. Tí čo hlásajú toleranciu a mier zároveň odsudzujú ľudí na základe ich vierovyznania či sexuálnej orientácie. Ak nepatrí človek k rímskokatolíckej cirkvi alebo nie je heterosexuálny už je vinný. Neviem prečo niekto nedokáže pochopiť, že každí si tvorí svoje názory a normy či ciele. Prečo sa nám snažia vnucovať ich názory? Prečo si myslia, že len ten ich postoj k veci je správny? A vôbec nedokážem pochopiť prečo sa cirkev mieša do politiky. Prečo nám nedovolia žiť svoj život tak ako uznáme za vhodné. Prečo sa starajú do vecí nášho osobného života. Štátnici sú tu na to aby riadili štát a nie naše osobné životy. Prečo nechcú povoliť napríklad registrované partnerstvá? Čo by sa stalo keby ľudia mohli verejne prejavovať svoju lásku a náklonnosť k ľuďom rovnakého pohlavia. Neviem či ich bude niekto nútiť aby oni sami uzatvárali homosexuálne vzťahy ale určite nie. Prečo nám nedajú tú možnosť? Nechápem z čoho majú strach? Ak to niekto viem budem rád keď mi to povie.

A ďalšie. Boj za tradičnú rodinu. No dobre! Menej rozvodov by mohlo byť, to je pravda a na to by sa mali sústrediť takýto pseudobojovníci. Nie brániť ľuďom rovnakého pohlavia adoptovať deti. Že vraj by z nich vyrastali homosexuáli? No a to zkadial zobrali títo novodobí križiaci? Pokiaľ viem tak homosexuáli vyrastajú v heterosexuálnych rodinách. Keby sme išli touto ich logikou tak by to možné nebolo. Ale predsa je to tak! Takáto priama úmera tu zrejme nefunguje. Neviem či je pre dieťa lepšie keď vyrastá v rodine plnej hádok a nerovnováhy alebo v rodine plnej lásky, porozumenia a tolerancie aj keď má rodičov rovnakého pohlavia. Mali by sme sa už konečne zobudiť a začať rešpektovať jeden druhého. Veď každý sme jedinečný a rozdielny. Niektorý viac a niektorý menej.

Tak ľudia, zobuďme sa a šírme okolo seba lásku a nie nenávisť. Len potom sa nám môže žiť lepšie.

čierny alebo biely?

13.01.2011

V osemnástich rokoch človek zisťuje mnoho vecí. O svete, ľuďoch, názoroch na svet a snaží sa nájsť hlavne sám seba. Možno si to mnoho ľudí nechce pripustiť ale je to tak. Je to vek vstupu do dospelosti. Človek nie je dospelí ale všetci chcú aby bol. Má sa rozhodovať sám za seba a byť zodpovedný. No je to omnoho ťažšie ak vôbec netuší kto je a čo chce. V tom veku [...]

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2974x
Priemerná čítanosť článkov: 1487x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy